tiistai 29. heinäkuuta 2014

30072014


Päivä ilman kenkiä?
[X] CHECK!

Tää oli yks tehtävä mun kirjoittamattomasta kesän bucket lististä, ja tänään mä sen toteutin! Kävin aamukahvil Samin luona ja ei herranjumala ulkona oli vuosituhannen myrsky. Lähin polkee Halssilasta Huhtasuolle ja puoles matkaa mun eessä polkeva n. 50-60vuotias eukko kaatu pyörällä kuralätäkköön. Kaadoin tietty oman pyörän heti ja lähin auttamaan mummoparkaa joka oli aika shokissa. No siinä omat kengät kastui joten ne on ny ollu kuivumassa kokopäivän, mutta ainaki todistin ettei suomen kesässä tartte kenkiä!

Muutin siis kuun vaihtees 31neliöiseen yksiöön Huhtasuolle/Kangaslammelle ja vaikka täältä on matkaa keskustaan nii ei se tunnu haittaavan elämää. Tottakai välillä tulee ikävä vanhaa kämppiselämää mut kuitenkin asutaan kaikki viel samas kaupungis joten näkeminenkään ei ole ongelma. Luojan kiitos osa mun lähimmistä ystävistä asuu kävelymatkan päässä, joten en oo kuitenkaan erakoitunut entistä enempää. Ennen porukkaa kävi meillä ja hengas siihen asti et oli aika lähtee himaan nukkumaan joten oon tottunu ihmisseuraan liianki hyvi. 












Viimein tuntuu et mun elämä on nyt kasas! Tietty tähän kämppään tekis mieli hommata turhia mukavuuksia esim. isompi telkkari tai uus sänky mut ehkä mä ostan tommoset sit ku on rahat varmasti kasassa.
Tän kuun aikana elämä on muuttunu niin radikaalisti et huhhuh. Aloin viimein joogaa & meditoimaan päivittäin ja sen ansiosta mun on helppo hengittää. Itsetunto on melkeimpä huipussaan ja suurimmatkin ongelmat tuntuu pieneltä. Tupakastakin oon päässy melkei irti. Yhes vaihees olin melkeen kuukauden polttamatta mut olin tyhmä ja heikolla hetkellä luulin tupakan auttavan. Parit jämät päivässä ei tarkota et oisin taas tupakoitsija mut itteeni vituttaa.  


Oon täs jonkin aikaa suunnitellu et alkasin raw food -dietille. Oon muutenkin ollu vegetaristi ties kui pitkään joten toi ei siitä paljoo poikkeis. Tarkoituksena ois syödä kaikkea safkaa jossa ei ole lisäaineita tai et ko. ruokaa ei käsitellä oikein mitenkään. En todellakaan tiiä onko musta siihen ku toi vegaaniuskaan ei onnistunut, mut jos on tarpeeks tahtoo nii kyl mä uskon et se vois sopii mulle hyvin. Pari tuttuu alotti saman dieetin pari vuotta sitten ja ne kertoi et elämä muuttui positiiviseen suuntaan täysin. Jaksaminen, kunto, kestävyys ja elimistön toiminnat parani kuulemma heti. Tol dieetil on tottakai tärkeetä syödä helvetisti vitamiineja, mineraaleja ja hivennäisaineita, niinkuin kasvissyönissäkin, mut aattelin ite yrittää pärjätä ilman ravintolisiä. Syön vaik 10kiloa porkkanoita päivässä et saan tarvittavan ravinnon jaksamiseen ja sit oon tyytyväinen. 


3 kommenttia:

  1. muruu ootko poistanu qruiserin? ei näy miule enää yyh! :((

    VastaaPoista
  2. hahaa juu! Emmä enää tommosil deittisivuil tee mitää (':

    VastaaPoista
  3. ei se oo deitti sivusto vaan tukisivusto :D ja oo enää??? ;)))

    VastaaPoista

heitä kommentti